Doğru Endüstriyel Mutfak Ekipmanını Seçerken Dikkate Alınması Gereken 5 Temel Faktör
GenelDoğru Endüstriyel Mutfak Ekipmanını Seçerken Dikkate Alınması Gereken 5 Temel Faktör
Bir restoran kurarken veya tadilat yaparken doğru endüstriyel mutfağı nasıl seçeceğinizi bilmek zor olabilir. Yanlış ekipman seçimi…
Çevre Dostu Bir Restoran Olmanın Yolları
GenelÇevre Dostu Bir Restoran Olmanın Yolları
Eylemlerimizin çevre üzerindeki etkisinin farkında olmak dünya çapında birçok insan ve her türden işletme için bir öncelik haline geldi. Özellikle restoranlar günlük uygulamalarının…
Doğru Restoran Mutfak Ekipmanını Satın Almak
GenelDoğru Restoran Mutfak Ekipmanını Satın Almak - 2022'de Dikkate Alınması Gereken Önemli Faktörler
Restoran mutfak ekipmanları restoranın düzgün işleyişinde kritik bir rol oynar. Müşterilerinize sunduğunuz yemek ve hizmetin…
Restoranlar İçin En İyi Isıtıcı Lamba Seçimi
GenelRestoranınız için En İyi Isıtıcı Lamba Seçimi
Çoğu yemek servisi işletmesi ürünü müşteriye gidene kadar güvenli bir sıcaklıkta tutmak için bir tür yiyecek ısıtma ekipmanına ihtiyaç duyar. Eğer bir büfe…
Endüstriyel Mutfaklarda Gıda Güvenliği
GenelGıda Güvenliği
Ekipman Güvenliğinde Yapılacaklar ve Yapılmayacaklar
Yoğun bir yemek servis mutfağı açık alevler, kızgın yağlar, kaynayan sıvılar içerdiğinden tehlikeli olabilir. Ayrıca bu mutfaklarda dar alanlarda birden…
ENDÜSTRİYEL MUTFAK PROJE VE TASARIMI
Warmer endüstriyel mutfak teknolojileri ,
OTEL RESTORAN ve CAFE Mutfakları Açık Büfe Sıcak tutucu , sıcak servis çözümleri
Endüstriyel mutfak dizaynı, çizimi ve projelendirme aşamasında
En…