Restoran ve Otel Açık Büfeleri İçin En İyi 4 Isıtıcı Lamba Türü

Bir restoranda yiyeceklerinizi güvenli sıcaklıklarda tutmak için ısıtma ve sıcak tutma ekipmanı çok gereklidir. Restoran sahipleri, yemeklerini müşterileri için yeterince uzun süre sıcak tutmanın mücadelesini bilirler. Bu ekipmanlar bir büfe veya restoran gibi yiyeceklerin her zaman elinizin altında ve büyük miktarlarda hazır tutulduğu yerlerde özellikle yararlıdır.

Isı lambaları çeşitli şekil ve boyutlarda gelir ancak hepsi iki tip ile özetlenebilir:

Ampullü ısıtıcılar ve Şerit ısıtıcılar

Her ikisinin de avantajları vardır. Bir restoran işletiyorsanız en iyi ısı lambalarından bazılarına sahip olmak müşterinize iyi hizmet vermenize ve kârınızı en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olur. Müşterilerinize soğuk veya ılık yemek servisi yapamazsınız bu nedenle restoranınızda ısıtıcı lambalara ihtiyaç vardır. Piyasadaki seçeneklerin sayısı göz önüne alındığında restoranınız için en iyi ısı lambasını satın almak zor ve zaman alıcı olabilir. Warmer Mutfak size en uygun ısıtıcı lamba seçiminde yardımcı olacaktır. Belirli bir sıra olmadan bugün alabileceğiniz en iyi 4 ısı lambası.

Restoran ve Otel Açık Büfe Yemekleri için En İyi Isı Lambası Türleri Nelerdir?

1.Şerit Isı Lambası

Şerit ısı lambası veya şerit yiyecek ısıtıcıları yiyeceklerin pişirildiği ve yenildiği zaman arasında güvenli sıcaklıkları korumak için açık büfe servis istasyonlarında kullanılır. Şerit yiyecek ısıtıcıları yiyecekleri güvenli tutmalarına ek olarak yiyecekleri istenen sıcaklıklarda tutar ve şeflerin servis sırasında doğru doku ve lezzeti korumasına yardımcı olur.? Asma /tepeden gıda ısıtıcıları olarak da bilinen şerit ısıtıcılar, çeşitli boyut ve güçlere sahiptir ve çalıştıran kişilerin ihtiyaç duyabilecekleri her şeye uygun seçenekler bulmasını sağlar.

Bu üniteler ağır, orta veya hafif hizmet ?(light duty) olarak derecelendirilmiştir ve tek veya çift ısıtma elemanları ile farklı güç gereksinimlerine de sahiptirler. Bir ünite ne kadar fazla ısı yayarsa o kadar fazla güç gerektirir. Bazılarının gerçek elektrik şebekesine ? (actual power grid ) bağlanması gerekirken diğerleri standart 120 voltluk prizler kullanır.

2.Asılı Isı Lambası

Asma ısı lambaları, yemek odası/salonu veya restoranın tam manzarasını sunan mutfak geçiş pencerelerini (pass-through Windows) donatmak için mükemmel çözümler sunar.? Çok çeşitli stiller ve kaplama seçenekleri olması sayesinde restoranınızın dekorunu tamamlayacak asılı ısı lambalarını kolaylıkla bulabilirsiniz. Tavana monte edilen bu ısı lambaları yiyecek tabaklarını tek tek kaplamayı sağlar. Yiyecekleri sıcak? tutmak için kullanmayı düşündüğünüz yüzeyi yeterince kaplayacak kadar uzunlukta? monte edildiğinden/kurulduğundan emin olmalısınız.

3.Tezgah Isı Lambası

Tezgah üstü ısı lambaları servis edilmeyi bekleyen yiyeceklere ısı sağlayan basit makinelerdir. İşletmeciler/çalıştıran kişiler?, bakterilerin büyümesini ve gıdanın güvensiz hale gelmesini önlemek için pişmiş gıdaları müşterilere sunulana kadar güvenli bir sıcaklıkta tutmalıdır. Güvenlik endişelerine ek olarak kullanıcıların yiyeceklerini müşteriler için mümkün olduğunca iştah açıcı hale getirmek için de sıcak tutmaları gerekir. Bu tezgah üstü gıda ısıtma lambaları (food warming lights) bu sorunlara uygun bir çözümdür ve mevcut herhangi bir kuruluma zahmetsizce uyar. Isıtma lambaları çeşitli boyut, şekil ve güçlerde gelir böylece operatörler/işletmeciler uygun bir cihaz bulabilirler.

4.Isı Lambası Ampul ve Aksesuarları

Isı lambası aksesuarları, lambalarınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olabilir. Lamba reflektörleri ısıyı üniteden yiyeceklerin üzerine dağıtmaya yardımcı olur. Kullanmakta olduğunuz ısıtma ünitesine uyacak şekilde çeşitli uzunluklarda gelirler. Kontroller uzaktan kumandalı olarak monte edilebilir ? ve toggle kontrolü ve infinite kontrol türleri dahildir. Yedek ampuller güvenlik için genellikle kırılmaz camdan yapılır ve çeşitli watt değerleri sunarlar. Bunlar aksesuarların ünitenin kendisi kadar kritik olduğu kanıtlar bu nedenle ihtiyacınız olmadan önce bazılarının elinizin altında olması faydalı olabilir.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir