Pratik Endüstriyel Mutfak Tasarımı için İpuçları
*YEREL VEYA DEVLET DENETÇİLERİYLE/MÜFETTİŞLERİYLE İLETİŞİME GEÇİN
Ön tasarım planlarını gözden geçirin.
Güvenlik ve sağlık koşullarının karşılandığından emin olun.
Tüm gereksinimlerin karşılandığını onaylayın.
*ÇALIŞMA ALANLARI OLUŞTURUN
Mutfakta her personel/kadro için çalışma alanları ayırarak gereksiz kazalardan ve kaostan kaçının.
Yiyecek temizleme • Kesme • Fırınlama • Kızartma • Pişirme
*DEPOLAMA HAKKINDA DÜŞÜNÜN
Benzer işlevde olan mutfak aletlerini ve cihazları bir arada saklayın.
Bulaşıklar ve diğer ekipmanlar www.onlineblackjacksiteleri.com için depolama/saklama alanları belirleyin.
*ISITMA VE SOĞUTMA ELEMANLARI ARASINDA MESAFEYİ KORUYUN
Bu enerji tüketimini en aza indirir ve işlenmiş gıdaları güvenli tutar.
* ENERJİ VERİMLİLİĞİNE YATIRIM YAPIN
Enerji verimli ekipmanlara daha belirgin 1xbet için tıklayın harcamalar yapın bu daha fazla enerji tasarrufu yapmanızı sağlar.
*7/24 HİZMET VEREN EKİPMAN SATICILARINI/TEDARİKÇİLERİNİ SEÇİN
Arızalı ekipman nedeniyle kayıpları önleyin.
Tamir veya yedek parçalarının bölgenizde kolayca bulunacağından emin olun.
Cevapla
Want to join the discussion?Feel free to contribute!