Pratik Endüstriyel Mutfak Tasarımı için İpuçları

*YEREL VEYA DEVLET DENETÇİLERİYLE/MÜFETTİŞLERİYLE İLETİŞİME GEÇİN

Ön tasarım planlarını gözden geçirin.

Güvenlik ve sağlık koşullarının karşılandığından emin olun.

Tüm gereksinimlerin karşılandığını onaylayın.

*ÇALIŞMA ALANLARI OLUŞTURUN

Mutfakta her personel/kadro için çalışma alanları ayırarak gereksiz kazalardan ve kaostan kaçının.

Yiyecek temizleme • Kesme • Fırınlama • Kızartma • Pişirme

*DEPOLAMA HAKKINDA DÜŞÜNÜN

Benzer işlevde olan mutfak aletlerini ve cihazları bir arada saklayın.

Bulaşıklar ve diğer ekipmanlar için depolama/saklama alanları belirleyin.

*ISITMA VE SOĞUTMA ELEMANLARI ARASINDA MESAFEYİ KORUYUN

Bu enerji tüketimini en aza indirir ve işlenmiş gıdaları güvenli tutar.

* ENERJİ VERİMLİLİĞİNE YATIRIM YAPIN

Enerji verimli ekipmanlara daha belirgin harcamalar yapın bu daha fazla enerji tasarrufu yapmanızı sağlar.

*7/24 HİZMET VEREN EKİPMAN SATICILARINI/TEDARİKÇİLERİNİ SEÇİN

Arızalı ekipman nedeniyle kayıpları önleyin.

Tamir veya yedek parçalarının bölgenizde kolayca bulunacağından emin olun.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir